Buikschuiven op Bokstock

15-7-2010 door: Redactie
Zaterdag 17 juli om 8 uur gaan dit jaar voor de vijfde keer de poorten van Bokstock open. Het festival in Swolgen werd ooit georganiseerd door drie vrienden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een tweedaags festival met ieder jaar meer bezoekers.

Zaterdag betreedt de Belgische pretband The Fools het podium. De band wordt gedurende de avond afgewisseld door twee dj’s. Dj Tim Little is bekend van de familieshow De Sjonnies en treedt regelmatig op met de Loco-loco Discoshow. Dj Stayfan produceert vooral feestmuziek en draait regelmatig op feesten.

Zondag om 10.30 uur start het programma met een Heilige Mis in de tent. Dennis Christians, voorzitter van stichting Bokstock: “Dat is ooit zo afgesproken met de pastoor. Hij zegt altijd dat hij hoopt dat het op andere zondagochtenden voortaan ook zo druk wordt in de kerk.” Om 13.00 uur beginnen de kampioenschappen buikschuiven. “Dat is dit jaar nieuw. De afgelopen twee jaar organiseerden we de kampioenschappen touwtrekken. We willen graag om de twee jaar iets anders”, vertelt Dennis Christians. Voor de kleintjes is er de mogelijk te knutselen en is er een stormbaan.

De organisatie verwacht ongeveer 500 bezoekers. “Er komen ieder jaar meer bezoekers, maar niet veel meer. Dat moet ook niet, het moet wel gezellig blijven”, aldus Christians.

Kaarten kosten 7 euro, voor zowel de zaterdag als de zondag.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie