Boerenbruiloft Horst geslaagd

25-2-2010 door: Redactie
Carnavalsdinsdag stond in Horst traditiegetrouw de boerenbruiloft op het programma. De organiserende vereniging, RKsv Wittenhorst, kan terug kijken op een meer dan geslaagd feest.

Carnavalsdinsdag stond tevens de voetbaltopper RKsv Wittenhorst tegen PSV op het programma. Deze wedstrijd werd afgewerkt in 'Stadion de Mèrthal'. De inzet was een plaats in de finale van de KNVB-beker. In aanloop naar deze wedstrijd had trainer Rob Rutte te maken met enkele tegenslagen. Zo waren enkele basisspelers niet geheel fit waardoor er voor Rutte veel werk aan de winkel was. Rutte: "We zijn niet geheel fit teruggekeerd uit Turkije, waardoor we te kampen hadden met enkele teamgenoten die ziek waren. Gelukkig herstelden de spelers zich razendsnel waardoor we toch met nagenoeg het sterkste elftal aan de wedstrijd konden beginnen."

Om 14.11 uur klonk het eerste fluitsignaal in stadion 'De Mèrthal'. Voor RKsv Wittenhorst werd dit een historische wedstrijd. Het was een hilarische wedstrijd waar de spanningen hoog opliepen. Matti kon helaas geen stempel drukken op de wedstrijd en hij werd dan ook in de 91ste minuut van de wedstrijd gewisseld voor Sandra. Dit bleek een gouden zet van trainer Rutte: "Matti zat er doorheen, ik moest iets ondernemen en uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om Sandra als extra aanvallende middenvelder in te brengen."

Wat er de laatste drie minuten gebeurde is met geen pen te beschrijven. Verslaggever Ge Betwiëters kon het maar amper verwoorden, maar RKsv Wittenhorst opende de score en kwam met 1-0 op voorsprong tegen PSV. Hierna werd de wedstrijd afgefloten door scheidsrechter Dick Boetespel waardoor RKsv Wittenhorst zich plaatse voor de finale van de beker.
Ge Betwiëters ging op zoek naar de matchwinnaar en kwam uiteindelijk terecht bij de ingevallen Sandra. Ge kon zijn ogen en oren niet geloven maar het was toch echt Sandra die het winnende doelpunt had gescoord. Uiteindelijk werd duidelijk waarom Sandra in de 91ste minuut was ingevallen; ze wilde dolgraag trouwen met Matti. Met de aanwezige Poolse kapelaan Manni Kalski werd het huwelijk voltrokken waardoor Sandra Weijs en Matti Winkelmolen in de onecht verbonden werden.

Er volgde een groot feest in 'Stadion De Mèrthal'. Een kolkende massa van oranje/zwart ging vol op in het feest. Na de receptie, waarbij het bruidspaar veel felicitaties in ontvangst mocht nemen, werd nog gefeest tot in de kleine uurtjes.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie