Bloemsierkunst Marieke

25-3-2010 door: Redactie
Bedrijf: Bloemsierkunst Marieke Eigenaar: Marieke vd Beele Adres : Molenberg 10 Sevenum Telefoon; 06 41 05 01 66 E-mail: info@bloemsierkunstmarieke.nl Website: www.bloemsierkunstmarieke.nl Sector:Bloemisten Start : 07 mei 2009

Omschrijving activiteiten:
Bloemsierkunst Marieke maakt grafwerk, bruidswerk en bloemstukken op bestelling. Het is een kleine eenmanszaak vanuit huis. De garage naast het huis is ingericht als bindruimte en hier worden alle bloemstukken gemaakt. Marieke koopt de bloemen en het materiaal zelf in op de veiling en verzorgt ook persoonlijk de bezorging aan huis. Alles is uitsluitend op bestelling, zodat altijd de versheid van bloemen kan worden gegarandeerd.

Doelgroep:
De voornaamste doel­groepen zijn bruidsparen (bruids­werk) en nabestaanden (rouwwerk). Maar eigenlijk behoort iedereen die een bloemstuk voor welke gelegenheid dan ook nodig heeft tot de doelgroep. Omdat Marieke voor jong en oud toegankelijk wil zijn, maakt ze op verzoek van de klant klassieke en moderne stukken.

Onderscheidend vermogen:
Omdat alles op bestelling is, kan Marieke garanderen dat alle bloemen vers zijn. Bloem­sierkunst Marieke biedt een unieke service. Mensen worden thuis bezocht voor een persoonlijk gesprek over de specifieke wensen voor met name bruidswerk en grafwerk. Marieke is ook in de avonduren en in de weekenden te bereiken.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie