Bloem en Zo

22-7-2010 door: Redactie
Bedrijf: Bloem & Zo - Eigenaar: Karin Wijnen - Adres: St. Odastraat 16a - Plaats: Melderslo - Telefoon: 077 398 70 69 - E-mail: geen - Website: in oprichting - Sector: Bloemenwinkel - Start: 1 maart 2010

Activiteiten
Bloem & Zo houdt zich bezig met de verkoop van bloemen, boeketten, bloemwerk en bijbehorende producten. Daarnaast heeft Bloem & Zo een klein sortiment woon-/cadeauartikelen. Ook voor een buitenpresentatie met seizoensplanten kunnen liefhebbers een kijkje gaan nemen. Verder houdt Bloem & Zo zich bezig met het geven van workshops. De onderwerpen van de workshops zijn gericht op het seizoen.

Doelgroep
Bloem & Zo richt zich op iedereen die van bloemrijke creaties houdt. Voor een vrolijk boeket of een iets aparter bloemstuk, bruidswerk of grafwerk. Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld terrasaankleding, bloemwerk voor een opening, representatief bloemwerk voor de receptie, enzovoorts. Bloem & Zo bezorgt ook thuis.

Onderscheidend vermogen
De winkel van Bloem & Zo is met zijn landelijke uitstraling met kleurige accenten geheel aangepast aan de wensen van de klant.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie