Binnen Jan Leenders

8-10-2009 door: Redactie
Op de hoek van de Jacob Merlostraat en de Vijverlaan, naast Herraets wonen en slapen, opent woninginrichter ‘Binnen Jan Leenders’ zijn deuren.
Ramon en Jan Leenders
Vader Jan en zoon Ramon Leenders behoren tot een ondernemende familie. Leenders voert al meer dan 20 jaar ‘Jan Leenders Woonflair’, een winkel voor woninginrichting in Panningen.

Omdat er in Panningen geen uitbreidingsmogelijkheden waren, gingen vader en zoon op zoek in de regio. Na enkele plaatsen te hebben bekeken, zijn ze in Horst terecht gekomen. “We hebben een groot project gehad in Horst in 2008.
De mensen hier lijken op de mensen uit Panningen. We voelen ons hier thuis”, vertelt zoon Ramon, die al 10 jaar in de zaak zit.

De nieuwe zaak behoort tot de winkelformule ‘Binnen’. Binnen-winkels hebben een moderne en actieve formule, staan voor kwaliteit en spelen in op trends.

Op de vraag of er thuis weleens ergens anders over gesproken wordt dan over woninginrichting, wordt geantwoord dat het gespreksonderwerp vaker voetbal is dan woninginrichting. Ramon en neef Bram Leenders, die ook bij Binnen Jan Leenders werkt, spelen in Panningen bij Kepèl.

Over enkele weken speelt Horst tegen Panningen. Tijdens dit sportieve treffen is de kans groot dat Ramon en Bram enkele potentiële klanten treffen en zullen moeten tackelen.

De opening van ‘Binnen Jan Leenders’ is op 9 oktober.
Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie