Bart Cox lijsttrekker SP Horst aan de Maas

9-11-2017 door: Redactie
SP Horst aan de Maas heeft Bart Cox voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Hij gaat de komende maanden al Thijs Lenssen vervangen als fractievoorzitter.

Lenssen moet wegens chronische lichamelijke klachten een stapje terug doen. Met het oog op de verkiezingen is dit volgens de SP Horst aan de Maas de juiste keuze. In 2014 is Bart begonnen met het raadswerk voor de SP-fractie met in zijn portefeuille de thema’s wonen, cultuur en ruimtelijke ordening. Hij is enthousiast over zijn ervaringen de afgelopen jaren. “Ik denk dat de SP met een grote fractie een sterk geluid heeft laten horen en dit nog steeds doet. We hebben kritische oppositie gevoerd, een meedenkende houding getoond bij onderwerpen waar we toekomst in zagen en we zijn vaak met goede voorstellen gekomen.”
Over de toekomst zegt hij: “Onze kritische houding moeten we te allen tijde behouden. Vergaderen is maar een deel van het werk in de politiek. Dit mag nooit een doel zijn en we moeten daarom ook vooral buiten de raadszaal ons geluid laten horen. Ik begrijp dat mensen soms het gevoel krijgen dat er niet naar hen geluisterd wordt. Transparantie zorgt ervoor dat er echt meegepraat kan worden, zodat we er samen de schouders onder kunnen zetten.
Laten we heel helder zijn: ons doel voor de gemeenteraadsverkiezingen is om de grootste partij van Horst aan de Maas te worden.” Tijdens de ledenvergadering op dinsdag 12 december wordt gestemd over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie