Reiskompaan gezocht

Met je oude T-shirt in de bush, natuurgebieden verkennen en op exotische tripjes gaan. Wie droomt er nu niet van een wereldreis? Het is altijd wel een droom van me geweest, maar nu ik een stel heb geïnterviewd over haar wereldreis, begint het toch weer te kriebelen.

Die intense vrijheid van, wat gaan we vandaag eens doen? Een dagje cultuur snuiven of de wandelstok erbij pakken en op pad gaan door het onbekende? Even weg van die kantoorsleur en dat dagelijkse leventje van je. Hup vooruit met de geit en doe eens wat anders.
Het lijkt me echt wat ja, je vliegticket boeken en bekijk het maar. Natuurlijk wel een klein plannetje gemaakt om niet meteen te verdwalen en jankend je moeder opbellen om te vragen of ze je komt ophalen. Daar heb ik natuurlijk wel iemand bij nodig. Ik was eigenlijk niet van plan om alleen te gaan. Oh en trouwens, ook niet binnen nu en de komende weken. Want dat is toch wel de grote stap. Je dagelijkse sleur doorbreken, je baan opzeggen, vrienden en familie achterlaten en gewoon gaan. Ik zit momenteel perfect op m’n plekkie bij het leukste nieuwsblad van deze gemeente en misschien wel deze provincie, als ik slijmen mag.
Dus vandaar deze oproep. Wie o wie gaat er met mij mee? Je hoeft je koffers niet alvast in te pakken, het idee mag er zijn. Het heeft namelijk alle schijn, dat ik ooit een keer in Azië verdwijn.
Reis ze,
Niels