Aniek Poels in kader KNHS

9-8-2017 door: Redactie
Amazone Aniek Poels uit Swolgen is toegevoegd aan het nationale springkader van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie. Dat heeft de bond woensdag 2 augustus bekendgemaakt. Poels werd geselecteerd naar aanleiding van haar laatste resultaten.

“Dankzij recente, goede prestaties zijn Wout Jan van der Schans met Capetown en Aniek Poels met Athene nu allebei opgenomen in het B-kader springen senioren”, liet de KNHS onlangs weten. De nationale kaders bestaan uit de beste combinaties van Nederland. Zij worden begeleid door de bondscoach en kunnen geselecteerd worden voor internationale kampioenschappen en landenwedstrijden.

Een kader bestaat uit een Olympisch kader en een B-kader. In het B-kader zitten volgens de KNHS de combinaties waarvan ze verwachten dat ze kunnen doorstromen naar het Olympisch kader. De 30-jarige Poels behaalde onlangs diverse successen: ze werd vijfde met het landenteam tijdens een wedstrijd in Aken, waar ze ook tweede werd in de openingswedstrijd van de springcompetitie. Eerder dit jaar won ze met Athene in Falsterbö de springwedstrijd.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie