Ambulant kapster J en Y

15-7-2010 door: Redactie
Bedrijf: J&Y Eigenaar: Jenny Smulders Adres: Bondserf 20 Plaats: Meterik Telefoon: 06 38 22 01 17 E-mail: smuldersjenny@hotmail.com Sector: Kapster Start: 1 juni 2010

Activiteiten
Ambulant kapster J&Y rijdt met haar auto van adres naar adres, samen met alle benodigdheden voor de kappersbehandeling. Als de klant een afspraak maakt met J&Y, bespreekt zij met de klant welke kappersbehandeling nodig is. Zij zorgt voor alle benodigdheden. Klanten hoeven er dus de deur niet voor uit. Vanaf 2004 is Jenny gediplomeerd haarstyliste en vanaf nu brengt zij de nieuwste trends aan huis.

Doelgroep
Iedereen in de regio Horst aan de Maas, mannen en vrouwen, van jong tot oud. J&Y staat voor persoonlijke aandacht en een goede betaalbare kwaliteit.

Onderscheidend vermogen
Aangezien J&Y bij de mensen thuis komt, is een vertrouwelijke relatie belangrijk. Zij komt in een privésituatie en daarbij draait alles om vertrouwen. Daarnaast kijkt zij goed wat bij een klant past en kan. Een kapsel moet niet alleen hip en leuk zijn, maar ook bij de klant passen. Niet meer het ongemak van een oppas voor de kinderen, lange wachttijden bij kapsalons. En vooral ook handig bij bruids- en feestkapsels.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie