Afscheid drie juffen Onder de Wieken

21-6-2012 door: Redactie
De leerlingen van basisschool Onder de Wieken nemen afscheid van maar liefst drie juffrouwen: juffrouw Mirjam, juffrouw Marian en juffrouw Anne-Marie stoppen met lesgeven op de basisschool in Meterik.

Volgende week donderdag nemen de drie juffen afscheid van de school. Juffrouw Mirjam werkt sinds 2000 op de Meterikse school. Ze heeft twaalf jaar aan groep 4 lesgegeven en voerde elk jaar samen met de ouders, de communieactiviteiten uit. Volgend jaar gaat zij werken bij groep 4 op basisschool De Dobbelsteen in Sevenum.

Juffrouw Marian werkt sinds 2004 bij Onder de Wieken. Zij heeft in die jaren als leerkracht van groep 1-2, groep 5 en de unit 6-7-8 gewerkt. Vanaf augustus gaat zij werken in groep 7 op basisschool De Horizon in Sevenum.

Juffrouw Anne-Marie is vorig jaar in de unit 6-7-8 gestart. Vanaf augustus gaat ze werken op SBO De Peelhorst in Horst. Omdat de school het jammer vindt dat de leerkrachten gaan, willen ze hen een afscheidsreceptie aanbieden. De receptie vindt plaats op donderdag 28 juni tussen 15.30 en 17.00 uur.

Voor juffrouw Mirjam en Anne-Marie is dat de laatste werkdag op Onder de Wieken. Juffrouw Marian neemt op vrijdag afscheid van de kinderen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie