Aan de slag voor NLdoet

22-3-2015 door: Redactie
Het slechte weer speelde de vrijwilligers van NLdoet zaterdag 21 maart parten. Door de regen werden veel activiteiten die in de buitenlucht plaatst vonden afgelast.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Toch werd er op verschillende plekken in Horst aan de Maas de handen uit de mouwen gestoken. Zoals in Kronenberg en Horst. Daar werd door cliënten van Dichterbij een mozaïekbank gemaakt. In Tienray trotseerden vrijwilligers de regen en werd een begin gemaakt met het opknappen van een bruggetje in het Kruiswegpark.

NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. Vrijwilligers helpen op twee dagen, vrijdag en zaterdag,­ ­verenigingen en stichtingen met klussen. Op vrijdag 20 maart hield de dorpsraad van Kronenberg een dorpsontbijt voor 65-plussers. Het ­ontbijt vond plaats in gemeenschapshuis De Torrekoel. De vrijwilligers ­hadden voor een ­uitgebreide koffietafel gezorgd waar zo’n zestig mensen aan deelnamen. ”We doen als dorpsraad al drie jaar mee aan NLdoet en ­hebben onder meer in voorgaande jaren planten gepoot in het dorp”, zegt dorpsraadslid Jan Philipsen. ”Deze keer wilden we graag iets doen voor de ouderen van het dorp.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie