AZ en PSV eens over Marcellis

22-5-2010 door: Redactie
AZ en PSV hebben vrijdag een akkoord bereikt over de transfer van Dirk Marcellis naar Alkmaar. De transfer is gecompliceerd omdat er twee spelers bij betrokken zijn. Jeremain Lens ruilt AZ voor PSV. Beide spelers moeten nog wel met de club tot een persoonlijk akkoord komen. Over de transferbedragen worden geen mededelingen gedaan.

De 22-jarige Marcellis debuteerde op 11 april 2007 in het profvoetbal. De verdediger kreeg op die dag op Anfield Road in de Champions League de kans tegen Liverpool. Sindsdien kwam Marcellis namens PSV 68 keer uit in de Eredivisie en speelde hij twee interlands voor het Nederlands elftal.

“AZ is een heel mooie club waar ik graag weer aan spelen wil toekomen”, zegt Marcellis op de website van PSV. “Dat is het belangrijkste. Ik heb heel lang bij PSV gezeten en altijd met veel plezier. Ik heb ook heel veel aan de club te danken. Maar op een gegeven moment moet je voor jezelf kiezen. Dit is iets nieuws “AZ is een heel mooie club waar ik graag weer aan spelen wil toekomen”, zegt Marcellis op de website van PSV. “Dat is het belangrijkste. Ik heb heel lang bij PSV gezeten en altijd met veel plezier. Ik heb ook heel veel aan de club te danken. Maar op een gegeven moment moet je voor jezelf kiezen. Dit is iets nieuws”

Update: Marcellis en AZ zijn inmiddels tot een akkoord gekomen. De speler heeft een contract getekend van 4 jaar.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie