ARCO partner Mushroom Valley

31-8-2017 door: Redactie
ARCO uit Horst is partner van Stichting Mushroom Valley, een platform waarin verschillende partijen zoals ondernemers, kennisinstellingen en overheid kennis delen in de paddenstoelensector. Met het lidmaatschap bij Mushroom Valley wil ARCO een bijdrage leveren aan innovatie op gebied van de verwerking en verpakking van paddenstoelen in de complete sector.

ARCO verzorgt voor de grootste champignonkwekers uit onder andere Nederland, België, Duitsland, Portugal, Canada, Nieuw-Zeeland en Polen de champignonverwerkingslijnen, afweegsystemen, procesbanden, interne transportsystemen en verpakkingsmachines. Mushroom Valley, dat enkele maanden geleden werd opgericht, heeft als doel om de huidige economische positie van de paddenstoelenbranche te behouden en versterken. Daarnaast focust Mushroom Valley op samenwerking met onderwijs en het borgen van kennis.

ARCO directeur Albert Vermeulen: “Met de oprichting van dit platform creëren we een netwerk van ambassadeurs voor de paddenstoelensector. Het is geweldig dat de samenwerking en kennisdeling tussen bedrijven, scholen en de overheid een boost krijgt. We zijn er van overtuigd dat op termijn zowel de paddenstoelenbranche als de economie hierdoor versterkt wordt. Daar dragen we als ARCO graag ons steentje aan bij.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie