24 uur man zijn

8-7-2010 door: Mies & Flo
Hoe is het leven van het andere geslacht? Waarom hebben zij van die bepaalde mannendingen? Hoe zal het op de jongenswc zijn? Hoe zou het zijn om 24 uur lang te denken als een man?

Omdat wij het mannelijk geslacht altijd al interessant vinden, lijkt de studie 'Hoe leeft de man' voor ons weggelegd. Vrijwillig bieden wij ons aan een dag te leven als one of the guys. Stel we krijgen deze unieke kans dan weten wij wat ons te doen staat. Om de seconde grijpen wij dan, net zoals de meeste mannen, ongegeneerd naar onze edele delen. We willen er eindelijk wel eens achter komen wat hier nou zo leuk aan is. Ook zijn we heel nieuwsgierig naar het naast elkaar plassen. Deze hangende wc's, die ongeveer één meter van elkaar hangen, lijken ons de perfecte uitvinding. Hier kun je namelijk plassen en socializen tegelijk.

Waarom is de man deze geweldige uitvinding gegund?
Wij als vrouwen zijn er toch voor gemaakt om twee dingen tegelijk te doen?
Ook begrijpen we door deze bijzondere 24 uur misschien eindelijk de liefde voor kilo's plakkende gel. O ja, ook zouden we in deze 24 uur onze kans grijpen om ongegeneerd boeren en scheten te laten, aangezien dit onder meisjes not done is en bij de jongens de normaalste zaak van de wereld is. Tijdens het man-zijn-voor-even genezen we misschien ook wel van de hysterische gekte rondom tassen en pumps en worden we gelukkig van een gloednieuwe glanzende wagen.

Zoete cocktails en wijntjes maken in deze periode waarschijnlijk plaats voor de goudkleurige vloeistof afgewerkt met witte schuimkraag van twee vingers dik. Bier is volgens ons het mannending tijdens het uitgaan.
Toch zien wij onszelf liever met een kleurige cocktail dan met een oncharmant glas bier op het terras zitten. Als we er nog eens over nadenken komt daar nog bij dat met jongens flirten veel leuker is dan met meisjes flirten. Wij denken dat 24 uur man zijn leuk is, maar vermoeden ook dat na deze 24 uur we weer gillend terugrennen naar ons meisjesbestaan.

Mies&Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie