15 vragen aan Ron Cuijpers

3-6-2010 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Ron Cuijpers uit Horst.

Naam: Ron Cuijpers
Leeftijd:
17 jaar
Woonplaats:
Horst
School:
Dendron College

Waar word jij later een talent in?

Ik hoop later een talent te worden in websitedesign. Het is leuk om web­sites te kunnen vormgeven die anderen dan kunnen bewonderen op het internet. Ik heb voor informatica op school en voor drumpop al sites gemaakt!

Wat is je favoriete vak en welke is vreselijk?
Als ik echt moet kiezen, kies ik informatica als mijn favoriete vak op school. Frans vind ik echt vreselijk, om al die woordjes te moeten leren en ook nog de grammatica is echt niet mijn ding.

Heb je een beste vriend(in) en wat maakt hem/haar zo bijzonder?
Eigenlijk heb ik niet echt een beste vriend of vriendin. We zitten altijd met z'n allen bij elkaar. Dan gaan we met een hele groep pokeren, gezellig bij elkaar zitten of zwemmen bij de Kasteelse Bossen. Soms gaan we ook ergens naartoe, dan gaan we met z'n alles snowboarden ofzo.

In het weekend ben jij te vinden in?
Zoals waarschijnlijk heel Horst ben ik in het weekend te vinden in De Lange of bij Blok 10 in Horst. Bij Blok 10 kunnen we lekker rustig zitten en gezellig wat praten met vrienden, bij de Lange gebeurt het vaak dat je aan de kant wordt geduwd door de drukte of doordat iemand er langs moet. O ja, bij de Lange ligt ook veel glas op de grond. Ik vind Blok 10 eigenlijk dus veel leuker!

Wat staat er bij jou op tafel tijdens een gezellige avond?
Chips en bier! Meestal zitten daar dan een stuk of acht vrienden omheen, meer dan chips en bier hebben we eigenlijk niet nodig. Alhoewel frikandellen af en toe ook wel lekker zijn.

Je wint 1.000 euro. Wat doe je ermee?
Verder sparen voor mijn rijbewijs. En ik zou ook op vakantie gaan. Maar die moet dan wel low budget zijn, zodat ik het allebei kan!

Bij welke situatie zou jij door de grond willen zakken?
Als ik struikel over een stoeprandje dat zo klein is dat het belachelijk is dat ik erover struikel, en dat iedereen er dan bij staat en mij uitlacht.

Ik ga op vakantie en neem mee?
Een zwembroek! En ik zou ook een fotocamera meenemen zodat ik alles meteen kan vastleggen en ik thuis nog 'n keer van de vakantie kan genieten.

Wat tref jij het liefst op je bord aan tijdens het avondeten?
Een lekkere grote pizza met heel veel knoflooksaus! Of een heerlijk malse biefstuk overgoten met een rode-wijnsaus. Ik heb 't zelf ook wel eens proberen te maken. De rode-wijnsaus lukt nog wel, maar met de biefstuk moet ik nog even oefenen.

In welk kledingstuk voel jij je het lekkerst?
Een leuke blouse met een spijkerbroek. Het maakt niet uit waar ik die blouse vandaan haal, de blouse moet leuk zijn en dan voel ik me er lekker in!

Waar besteed jij de meeste en het liefst tijd aan?
Ik besteed de meeste tijd aan muziek luisteren, msn'en en internetten. In de zomer ga ik het liefst heel vaak gezellig bij elkaar zitten met de groep vrienden, onder het genot van een koud biertje. Aan barbecueën besteed ik in de zomer ook graag tijd!

Stel je bent de baas in jouw woon­plaats, wat is het eerste dat je verandert?
Passi, de ijskraam, zou ik veel groter maken, aangezien je mij 's nachts wakker kunt maken voor chocolade-ijs! Ik zou ook nog de ijzeren steiger in de Kasteelse Bossen weghalen of vervangen door een houten. Dat ijzer is zo lelijk, dat past echt niet bij de ruïne en de natuur er omheen!

Languit op de bank, popcorn, chips, welke film hoort hierbij?
Law Abiding Citizen. Dat is weer een leukste en spannendste film van de afgelopen paar jaar.

Je haalt je rijbewijs. Wat is je eerste bestemming?
Naar een plaats rijden waar je kunt paintballen. Ik heb dit wel eens gedaan en dat is echt leuk, alhoewel het wel best pijnlijk is. Achteraf kun je dan wel hard lachen om de vele blauwe plekken, maar dan wel om die van iemand anders.

Ik stap het vliegtuig in en de reis gaat naar?
Naar een mooi land met een wit strand, blauwe zee en veel palm­bomen. Eigenlijk een tropisch eiland, waar verder ook geen toeristen komen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie