15 vragen aan Danique Keijsers

8-7-2010 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Danique Keijsers uit Horst.

Naam: Danique Keijsers
Leeftijd:
15 jaar
Woonplaats:
Horst
School:
Nu vakantie, daarna ROC Nijmegen opleiding tandarts­assistente

Waar word jij later een talent in?

Dat zou ik op dit moment nog niet weten. Maar ik hoop heel erg in iets met dansen, want dat vind ik nu super leuk om te doen.

Wat is je favoriete vak en welke is vreselijk?
Mijn favoriete vak is wiskunde. Ik vind dat het leukste vak omdat het een soort raadsels zijn die je moet oplossen en dat vind ik leuk om te doen. Engels vind ik vreselijk. Ik heb niet echt een talenknobbel, dus ik vind het erg moeilijk.

Heb je een beste vriend(in) en wat maakt hem/haar zo bijzonder?
Eén beste vriend of vriendin heb ik niet echt, want ik kan met iedereen wel goed opschieten. Natuurlijk met de een wat beter dan met de ander. Ik heb een stel goede vrienden, die ik al een hele tijd ken, waar ik nog steeds goed mee kan opschieten en waar ik veel lol en plezier mee maak.

In het weekend ben jij te vinden in?
In het weekend zit ik vaak met vrienden bij iemand thuis, gewoon gezellig ergens zitten en bijkletsen. Omdat ik het heel erg druk heb gehad, is dat er de laatste tijd wel een klein beetje bij ingeschoten.

Wat staat er bij jou op tafel tijdens een gezellige avond?
Verschillende kleine dingen, zoals hapjes en nootjes. En natuurlijk wat te drinken.

Je wint 1.000 euro. Wat doe je ermee?
Ik zou gezellig gaan shoppen met vrienden en ook een beetje sparen op de bank, zodat het misschien nog wat meer wordt. En ik ga nog wat leuks doen met mijn vriend. Als er nog geld over is, ga ik het aan andere leuke dingen uitgeven.

Bij welke situatie zou jij door de grond willen zakken?
Ik zou door de grond willen zakken als ik voor een groot publiek een domme fout zou maken. O ja, en ook als ik samen met mijn vriend ergens ben en pap of mam belt op waar ik blijf.

Ik ga op vakantie en neem mee?
Mijn vrienden. Met hen is het altijd gezellig en er gebeurt altijd wel iets grappigs als ik met ze op pad ga.

Wat tref jij het liefst op je bord aan tijdens het avondeten?
Tja, dat is moeilijk, want ik vind heel veel dingen lekker. Als ik echt moet kiezen, dan kies ik denk ik taco's met een lekkere salade erbij of een stuk vis, kabeljauw of zo.

In welk kledingstuk voel jij je het lekkerst?
Ik voel me het lekkerst in een hemdje met een trainingsbroek, waar ik thuis gewoon lekker in kan rondlopen. Maar als ik ergens naartoe ga, dan trek wel even een andere broek aan in plaats van de trainingsbroek.

Waar besteed jij de meeste en het liefst tijd aan?
Op dit moment werk ik heel veel, maar het liefst besteed ik mijn tijd natuurlijk aan andere dingen, zoals uitslapen, msn'en, shoppen en leuke dingen doen met vrienden.

Stel je bent de baas in jouw woonplaats, wat is het eerste dat je verandert?
Ik zou wel wat meer uitgaansgelegenheden willen voor jeugd onder de 16, die zijn er niet of amper. O ja, en wat meer straatlantaarns in onze straat zou ook niet verkeerd zijn, het is namelijk erg donker als ik 's avonds thuis kom.

Languit op de bank, popcorn, chips, welke film hoort hierbij?
Dat ligt aan de stemming waarmee ik op de bank lig. Maar een romantische comedy vind ik altijd leuk om te zien.

Je haalt je rijbewijs. Wat is je eerste bestemming?
Ehm.. daar heb ik eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht. Ik heb nog zo'n 2,5 jaar om daar over na te denken, dus dat duurt nog wel eventjes.

Ik stap het vliegtuig in en de reis gaat naar?
Nieuw-Zeeland! Daar zou ik mijn naamgenote Danique en haar familie op willen ze zoeken die daar nu ongeveer 4 à 5 jaar wonen, dat is familie van mijn vriend. Daarna zou ik daar gaan reizen, want het lijkt me een erg mooi land.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie