15 vragen aan - Sharon Boots

19-3-2015 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Sharon Boots uit Horst.
maskTop
15 vragen aan - Sharon Boots
maskBottom

Naam Sharon Boots
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Waar ben je trots op?
Ik ben er trots op hoe het nu op school gaat. Dit jaar doe ik eindexamen vmbo en volgend jaar ga ik nog naar de havo. Ik weet zeker dat me dit gaat lukken, omdat de cijfers die ik nu heb goed genoeg zijn om naar de havo te kunnen.

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Omdat ik hockey heel erg leuk vind, lijkt het me leuk om een keer een wedstrijd in het Nederlands elftal te hockeyen. Zelf speel ik nu in de meisjes A1 bij de hockeyclub in Horst. Ik speel eigenlijk altijd op het middenveld.

Wat is je favoriete moment in de week?
Mijn favoriete moment van de week is op vrijdag om kwart voor vier. Dit is namelijk het begin van mijn weekend. In het weekend ben ik vooral bezig met hockey, want op zaterdag en zondag ben ik eigenlijk altijd wel op de hockeyclub te vinden. In het weekend maak ik verder nog huiswerk en kan ik lekker niks doen.

Waarin verschil jij van anderen?
Ik ben echt een strever en wil graag het maximale overal uithalen. Ook geef ik niet snel op en wil graag datgene bereiken dat ik voor ogen heb. Als we bijvoorbeeld een wedstrijd moeten hockeyen, dan wil ik echt niet verliezen. Ik wil er dan alles uithalen om te kunnen winnen.

Ik kan niet zonder…
Ik kan niet zonder mijn zusje. We hebben het altijd heel erg leuk samen en we doen veel leuke dingen. Vaak spelen we samen spelletjes, maar we spelen ook veel buiten. Soms gaan we dan ook samen hockeyen. Ik kan ook niet zonder hockey en mijn telefoon. Hockey vind ik gewoon superleuk om te doen. En met mijn telefoon ben ik gewoon veel bezig op sociale media, zoals Whatsapp en Snapchat.

Welke grote beslissing heb je onlangs genomen?
Ik heb besloten om na dit schooljaar nog twee jaar havo te gaan doen. Hierna wil ik graag de opleiding Forensisch onderzoek in Amsterdam gaan doen. Dit is op hbo-niveau. Van jongs af aan kijk ik al vaak naar CSI en dit beroep lijkt me zelf ook heel leuk om te gaan doen.

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Ik zou over een paar jaar heel graag met mijn vriendin Aniek een reis willen maken door Australië. Het is voor ons echt een droom om deze reis ooit te maken, omdat het ons een heel mooi land lijkt. De stranden lijken me ook mooi en het lijkt me superleuk om de grote steden te bezoeken.

Wat deed je als kind het liefst?
Als kind danste ik heel veel. Toen ik vier jaar was heb ik me daarom ook aangemeld bij Froxx. Hier heb ik tien jaar gedanst. Ik ben gestopt met dansen omdat ik het te druk had met hockeyen en de combinatie werd te veel. Ook speelde ik vroeger elke dag buiten met de kinderen hier uit de buurt. We waren altijd met een grote groep en dit was heel erg gezellig!

Waar geef jij je laatste 50 euro aan uit?
Ik zou dan een feestje geven voor mijn vrienden en vriendinnen. We hebben wel eens wat probleempjes gehad, maar toch wil ik ze bedanken voor de leuke tijden die we gehad hebben en die we natuurlijk nog gaan hebben.

Wat moeten we van je weten om je echt te kennen?
Ik wil graag veel zelf doen en soms vind ik het best moeilijk om hulp te accepteren van anderen. Dit is alleen niet altijd even verstandig. Maar het gebeurt toch iedere keer. Als ik bijvoorbeeld iets voor school moet doen, dan werk ik niet graag samen, maar wil ik alles alleen doen.

Hoe wil je graag gezien worden?
Ik wil graag gezien worden als een sportieve, doorzettende en spontane meid.

Aan welke karaktereigenschappen van anderen erger je je en welke eigenschappen vind je leuk?
Ik erger me aan mensen die vaak te laat komen en doen alsof ze altijd genoeg tijd hebben. De eigenschap die ik wel leuk vind bij mensen is als mensen bezorgd zijn.

Binnen of buiten?
Beide, buiten vind ik het lekker als het mooi weer is. Dan kan ik lekker in de zon liggen of een potje hockeyen. Binnen vind ik ook fijn, vooral in mijn bed televisie kijken of met mijn telefoon bezig zijn. In de winter ben ik hier dan ook vaak te vinden.

Zonsopgang of zonsondergang?
Zonsopgang, ik vind het mooi om naar te kijken en dat betekent dat er een nieuwe dag begint.

Chatten of bellen?
Chatten, ik chat liever omdat ik bij bellen vaak zenuwachtig word, want dan moet ik meteen antwoord geven. Bij chatten kan ik vaak nog even nadenken over mijn antwoorden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie