15 vragen aan Liv Noya

5-7-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Liv Noya uit Sevenum.
maskTop
15 vragen aan Liv Noya
maskBottom

Naam Liv Noya
Leeftijd 13 jaar
Plaats Sevenum
School Dendron College

Wat deed je als kind het liefst?
Ik speelde het liefste buiten en ik hield van voetballen, zingen en dansen. Ik moest altijd in beweging zijn. Stilzitten kon ik niet. Ik wilde ook graag dingen ontdekken en als je buiten bent, gaat dat goed. Ik zing al vanaf kleins af aan. Toen ik twee was, zong ik al heel graag.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Ik dacht: dat wordt een lange dag. Ik had zaterdag twee uitvoeringen van de musical Belle en de Betoverde Roos. Ik had twee keer uitvoering op één dag en daarvoor had ik nog een repetitie. Ik was van 10.30 uur tot 21.30 uur bezig. Ik speelde het beest, dus ik moest ook flink in de grime en ik vond het ook best spannend. Het was wel heel gezellig.

Wat is je droombaan?
Mijn droombaan is acteur. Ik vind het heel leuk om op het podium te staan, rollen te spelen en mensen na te doen. ik zou heel graag naar de toneelacademie van de musicalschool willen gaan. Thuis doe ik ook heel vaak mensen na en ik speel vaak kleine rolletjes.

Welke emoticon gebruik je het meest?
Ik gebruik de emoticon die heel hard lacht, met de traantjes die uit de ogen komen en ook nog eens schuin staat het meest. Ik weet niet hoe die heet. Ik gebruik deze het meest om vaak nog duidelijker te maken dat ik iets grappig vind.

Introvert of extravert?
Extravert. Dat ben ik altijd al geweest. Ik ben altijd goed aanwezig en ik heb ook een eigen goede mening. Ook heb ik een eigen kledingstijl en ben ook best gek en niet echt verlegen. Ik sta ook graag op het podium en ben heel uitbundig. Dus allesbehalve introvert.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
Dat is ‘The Greatest Showman’. Die heb ik een tijdje geleden in de bioscoop gezien en die vond ik heel leuk. Ik kan er alle nummers van mee zingen. Het is een film zoals een musical en het is echt een entertainment-film. Ik denk dat ik het daarom zo leuk vond.

Als je elk fictieve persoon zou kunnen zijn, welke zou je dan kiezen?
Flash. Dat is een superheld. Zijn talent is dat hij super snel kan rennen. Dan kun je alles super snel doen en dan duurt het ook niet zo lang allemaal. Dat is bijvoorbeeld op school handig en ben je minder tijd kwijt met minder leuke dingen, want het gaat allemaal heel snel.

Wat is je favoriete game?
Fortnite en Battle Royal. Omdat het een leuke actiegame is om met je vrienden te spelen. Het is een actiegame waarin je kunt schieten en kunt bouwen.

Wat is je favoriete hobby?
Ik heb twee favoriete hobby’s: voetbal en musical. Voetbal doe ik al sinds ik 4 of 5 jaar oud ben en musical doe ik nu al 2 jaar. Ik wilde eerst altijd profvoetballer worden, dus ik moest dan wel op voetbal gaan en het is natuurlijk gewoon een leuke team sport. Musical is nu echt mijn passie en dat doe ik ook heel graag.

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
De laatste foto die ik heb gemaakt, is een foto samen met Kiara en Janneke. Dat zijn de docenten van mijn musicalvereniging. Yenthe staat er ook op, zij was mijn medespeler tijdens de musical Belle en de Betoverde Roos. Zij speelde Belle. Ik heb deze foto’s na de uitvoeringen gemaakt.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
Dan zou ik heel goed willen zijn in voetbal. Ik zou hier heel goed in willen zijn, omdat het een leuke sport is waarmee je veel geld kunt verdienen. Mijn favoriete speler is Messi.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Met Zac Efron. Hij is mijn favoriete acteur op dit moment. Hij speelt in leuke films en in leuke musicals. Hij is ook ooit begonnen met zingen en acteren en dat lijkt me heel leuk. Hij speelt ook in ‘The Greatest Showman’.

Wie kent jou het beste?
Dat is mijn moeder, omdat zij alles over mij weet. Ik vertel haar ook bijna alles. Bijna alles.

Welk kinderprogramma vind je stiekem nog steeds leuk?
Dat is de Teletubbies. Het is gewoon grappig om naar te kijken. Vroeger keek ik hier ook heel vaak naar. Ik had ook een Teletubbie-knuffel. Nu kijk ik er niet meer naar.

Wie is je grote voorbeeld?
Dat is mijn opa. Hij is er altijd voor me, wat er ook is. Ik ga standaard één keer in de week bij hen eten. Vroeger paste oma en opa op mij. ik ga ook nog elke woensdag naar opa en oma toe. Opa doet altijd alles voor me en hij weet heel veel. Hij is altijd heel lief.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie