15 vragen aan Sjuul Deckers

31-5-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Sjuul Deckers uit Meterik.
maskTop
15 vragen aan Sjuul Deckers
maskBottom

Naam Sjuul Deckers
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Meterik
School Citaverde

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Ik zou graag willen kunnen teleporteren. Ik zou het heel graag willen zodat ik binnen een seconde mezelf naar een andere ruimte kan verplaatsen. Ik zou ook heel graag willen dan ik kan vliegen, want wie wil dat nou niet? Ik zou mezelf dan naar school verplaatsen, omdat ik dan niet hoef te fietsen.

Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
Dan zou ik voor altijd 18 willen zijn. Omdat je vanaf je 18de alles mag. Je mag dan legaal alcohol drinken en zelf in een auto rijden. Maar aan de andere kant zou ik ook weer voor altijd 20 willen zijn. Omdat het verschil tussen die leeftijden toch weer wat verandert in je leven.

Wat zou je nooit weggooien?
Dierbare foto’s van overleden mensen en een horloge van mijn opa. Mijn opa had altijd een horloge om, daarom zou ik deze heel graag willen bewaren.

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Ik vind het leukste vak op school bvo. Dat is knutselen en ik vind dat altijd heel leuk om te doen. Mijn stomste vak op school vind ik Duits. Ik ben er zelf heel slecht in en het is ook gewoon een heel saai vak.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Dat is heel wisselend. Maar meestal ben ik te vroeg, dat is dan ook meestal maar 10 minuten. Ik kan ook te laat komen. Maar dat gebeurt niet zo vaak. Ik vind het wel leuk als anderen te laat komen, want dan moeten ze trakteren of zich te laat melden op school.

Hoe heb je je beste vriend of vriendin leren kennen?
Op school, in het éérste jaar van de middelbare school. We kenden elkaar toen al een beetje. Ook doordat we vaak samen fietsen. Het klikte meteen tussen ons.

Wat is je favoriete hobby?
Mijn favoriete hobby is voetbal. Ik voetbal nu al acht jaar en ik ben de keeper van het team. Ik heb ook zes kippen en vier kuikentjes waar ik altijd graag naar kijk, hoe ze zich bijvoorbeeld bewegen. Ik heb ze nu al één jaar.

Wat is je droombaan?
Ik weet nog niet precies wat ik wil doen later. Maar ik weet wel dat ik iets met dieren en planten wil doen. Het allerliefste iets met kippen.

Wat is je favoriete sociale medium?
Mijn favoriete sociale medium is Instagram. Want ik vind het leuk om foto’s van vrienden en familie te bekijken. Ik zit meestal één keer per dag op Instagram en dan meestal in de morgen net voordat ik naar school ga.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Ik vind het belangrijk in een vriendschap dat je elkaar kunt vertrouwen en dat je altijd eerlijk tegen elkaar bent. Ook vind ik het belangrijk je heel veel lol samen kunt hebben. Plezier vind ik ook heel belangrijk.

Hond of kat?
Dan toch wel hond, ik houd niet zo van katten en honden lopen ook niet zo snel weg. Ik heb zelf ook een hond thuis. Het is een Duitse herder en Mechelse herder in één. We noemen hem Huubke.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Ik zou dan graag een vogel willen zijn. Want dan kan ik meer delen van de wereld zien en dat lijkt me heel interessant. Ik zou dan graag nog een keer naar Spanje willen vliegen en het land zien.

Wat is je laatste cijfer dat je voor school hebt gekregen?
Dat was een 9,4 voor wiskunde. Ik ben best wel goed in wiskunde. Ik kan met wiskunde ook wel slechte punten halen, maar ook veel goede punten.

Wat zou je nog willen doen in je leven?
Ik zou nog heel graag met een camper door Nederland willen toeren en dan het liefste met vrienden. Ik zou graag met een camper willen toeren omdat het een soort huisje is waarin je wel bijna alles mee kan doen. Ik wil dan sowieso naar Amsterdam, Groningen en Eindhoven gaan met mijn camper.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
Ik zou dan heel graag een goede keeper willen zijn met voetbal, want daar kan ik heel goed mijn energie in kwijt. Ik zou dan ook wel beroemd willen worden met keepen, maar ook om een doel in mijn leven te bereiken.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie