15 vragen aan - Fleur Martens

27-7-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Fleur Martens uit Horst.
maskTop
15 vragen aan - Fleur Martens
maskBottom

Naam Fleur Martens
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Wat is de coolste trend die je gevolgd hebt die nu totaal belachelijk is?
Dat zijn de loombandjes, ik vond het heel leuk om deze in het weekend te maken. Nu draag ik ze niet meer, de elastiekjes liggen nog in de kast maar die worden waarschijnlijk nooit meer gebruikt.

Als je ervoor kon kiezen om de rest van je leven een leeftijd kon zijn, welke leeftijd zou dit zijn?
Rond de 26 jaar, je bent dan wel ouder maar nog steeds jong. Dan kan je autorijden en ben je minder afhankelijk. Wanneer je 26 bent, weet je al beter wat je in de toekomst wilt gaan doen.

Wat is je favoriete hobby?
Dat is volleybal. Per week train ik twee keer en speel ik een keer wedstrijd. Mijn team is erg leuk. Samen zijn we in het eerste deel van afgelopen seizoen kampioen geworden.

Welke herinnering bezorgt je kippenvel?
Dat is zeker de vakantie naar Benidorm in Spanje. We gingen met de hele familie op vakantie omdat mijn opa en oma 50 jaar getrouwd waren. Dit was voor sommigen, waaronder ik, de eerste keer met het vliegtuig. Dat was erg leuk.

Heb je een verborgen talent?
Dit talent is misschien niet erg verborgen maar ik denk dat ik creatief ben. Ik knutsel en teken graag, dan kan je later trots zijn op wat je hebt gemaakt. Daarom vind ik de kvb-lessen op school leuk.

Welke reis zou je ooit nog willen maken?
In elk geval een verre reis. Bijvoorbeeld naar Afrika, het is daar heel anders dan hier. Dat lijkt me interessant om een hele andere cultuur te leren kennen.

Heb je een bijbaantje?
Elke donderdag bezorg ik de HALLO samen met mijn broer. Daarnaast werk ik elke zaterdag bij de komkommers, dit doe ik ook in de vakanties. Hiervoor moet ik helaas vroeg op staan. Dat hoeft gelukkig niet voor het bezorgen van de HALLO.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Met vriendinnen ergens zitten en kletsen. Dit spreken we meestal heel spontaan pas op de avond zelf af. Meestal spreek alleen met hele goede vrienden af zoals mijn beste vriendin Kim.

Wie kent jou het beste?
Dat is denk ik mijn moeder. Ik zie haar elke dag en bespreek veel met haar. Kim kent me ook erg goed maar met vriendinnen ga je toch anders om dan met je moeder.

Wie is je favoriete leraar?
Mijn leraar van groep 8. Hij was altijd vrolijk en spontaan. In de les speelden we aan het eind van de dag een spelletje met een bal. Als je de bal gevangen had en weer weggooide, dan mocht je naar huis. Deze leraar had vaker dit soort spellen voor in de les, op het Dendron ben ik zo’n docent nog niet tegen gekomen.

Waar ben je verslaafd aan?
Dat is toch wel mijn mobiel. Ik kijk graag filmpjes op Youtube of app met vriendinnen. Dat is erg handig om samen af te spreken. Ik zou niet zonder kunnen. Meestal gebruik ik mijn telefoon als ik even niets te doen heb. Dan kijk ik vlogs van Kelvin of Anna Nooshin.

Is er een liedje waar je een speciale herinnering aan hebt?
Het is niet een liedje maar de muziek van Guus Meeuwis. Zijn muziek staat aan in de auto wanneer we met het gezin op vakantie gaan. Dan denk ik altijd terug aan gezelligheid en samen zijn wanneer ik de muziek hoor. Het is lastig om een nummer te kiezen, ze zijn allemaal leuk. Ik hoop hem ooit eens live te kunnen zien.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Niet zo opvallend maar wel met de mode mee. Ik vind het wel belangrijk dat ik er modieus uitzie. Het liefst draag ik een lange broek met een leuk shirtje, beetje casual. Soms met een beetje make up.

Welk verhaal vertelt je familie altijd over jou?
Ik vind het zelf geen leuk verhaal, maar ze vertellen vaker over een optreden dat ik ooit had. Ik zat toen op dansles en tijdens ons optreden moesten we in tweetallen met hoepels ronddansen. Toen ik vooraan stond, viel ik languit op het podium en iedereen kon dit zien. Gelukkig kon ik opstaan en verder dansen. Maar het is toch best gênant om hieraan terug te denken terwijl de rest van de familie hierom in een deuk ligt. We hadden het zelfs op dvd staan.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Altijd te laat. Ik sta wel altijd op tijd op en dan denk ik dat ik genoeg tijd heb, maar dat schat ik verkeerd in. Dan kom ik in tijdnood en kom ik alsnog te laat. Gelukkig fiets ik best vroeg weg met vriendinnen zodat we toch op tijd op school komen. Zelfs op feestjes kom ik te laat. Gelukkig kom ik hierdoor niet in de problemen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie