15 vragen aan Britt Brugman

21-12-2017 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Britt Brugman uit Horst.
maskTop
15 vragen aan Britt Brugman
maskBottom

Naam Britt Brugman
Leeftijd 15 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Wat deed je als kind het liefst?
Vroeger speelde ik het liefst de hele dag buiten. Dan gingen we boomhutten bouwen met vrienden uit mijn buurt. Ook maakten we vaak maisknallers. Dan gingen we samen kijken wie het beste en verste kon schieten.

Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
Het eerste dat ik dacht, was dat ik vandaag moest trainen. Ik voetbal bij Wittenhorst en aangezien het weer de afgelopen dagen slecht is geweest, vroeg ik me af of het trainen wel door ging.

In welke bestaande film zou je zelf willen spelen?
Films kijk ik niet veel, ik kijk veel meer series. Als ik uit een van mijn lievelingsseries zou moeten kiezen, dan zou ik graag in Riverdale willen spelen. Deze serie vind ik heel erg spannend, maar toch ook herkenbaar. De serie gaat namelijk over mensen die op de middelbare school zitten, net als ik.

Wat zou de beste uitvinding zijn?
Iets om mee te kunnen teleporteren. Als die uitvinding er zou zijn, zou ik naar allemaal warme landen gaan. Het lijkt me veel fijner om in deze periode van het jaar in warme landen te zijn.

Welke grote beslissing heb je onlangs genomen?
Onlangs heb ik besloten dat ik niet naar de havo ga. In plaats daarvan ga ik toch het mbo doen. Op het mbo ga ik het CIOS doen. Ik hou namelijk heel erg van sporten. Op de havo is alles nog heel erg algemeen en op het CIOS kan ik echt iets gaan doen wat ik leuk vind. Daarom ga ik toch maar geen havo doen.

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?
De laatste foto die ik heb gemaakt was via Snapchat. Ik maakte een foto voor mijn Snapchat-vrienden dat ik eigenlijk weekend had.

Hoe heb je je beste vriend of vriendin ontmoet?
Ik heb meerdere echt goede vriendinnen. Maar als ik echt één iemand moet kiezen, dan is Kim toch wel mijn beste vriendin. Tegen haar kan ik echt alles zeggen en dat heb ik niet met iedereen. Kim heb ik ontmoet bij een van de trainingsdagen van de KNVB.

Waar ben je verslaafd aan?
Dan ben ik toch wel verslaafd aan mijn telefoon. Mijn telefoon heb ik echt altijd bij me. Als ik deze niet bij me heb of kwijt ben, raak ik ook echt in paniek. Zo verslaafd ben ik.

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Mijn ouders zeggen altijd dat ik een erg sportieve stijl heb. Ik denk ook wel dat dat zo is, want ik ben altijd wel met sport bezig en kleed me daar ook wel naar. Echt chic kleed ik me ook niet. Ik heb altijd wel makkelijke en casual kleding aan.

Hond of kat?
Een kattenmens ben ik totaal niet, dus dan kies ik voor honden. Ik vind dat je veel meer met honden kan doen dan met katten. Honden kan je uitlaten en mee spelen. Dit doe je niet zo snel met katten.

Wie kent jou het beste?
Mijn moeder kent me denk ik het beste. Met haar kan ik altijd supergoed praten en als er iets met is heeft ze dat eigenlijk altijd wel door.

In welke situatie was jij het meest zenuwachtig?
Het meest zenuwachtig was ik toen ik nog bij de KNVB speelde. Ik speelde toen met meisjes van onder 12 en 13 jaar. We moesten toen een wedstrijd spelen tegen de jongens van de KNVB. Deze wedstrijd was in het stadion. Voor de wedstrijd was ik echt heel erg zenuwachtig.

Als je terug in de tijd zou gaan, wat zou je jezelf voor advies meegeven?
Dan zou ik mezelf meegeven dat ik met heel hard werken veel kan bereiken en dat ik altijd in mezelf moet blijven geloven. Ik heb voor dit advies gekozen, omdat ik mij toch wel heb moeten bewijzen met een aantal dingen. Als ik toen niet in mezelf had geloofd, had ik die dingen nooit kunnen behalen.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
In voetbal zou ik heel erg goed willen zijn. Voetbal is namelijk mijn grote hobby. Vroeger heb ik eerst nog een aantal andere sporten gedaan voordat ik bij voetbal uitkwam. Mijn broertje voetbalde en ik wilde altijd mee. Toen werd het toch wel duidelijk dat ik wilde gaan voetballen. Ik heb een tijdje gespeeld voor de KNVB, maar op een gegeven moment viel ik helaas af.

Optimist, pessimist of realist?
Dan ben ik een realist. Ik denk erg praktisch over dingen na. Vaak denk ik ook ‘Als iets kan, dan kan het, als iets niet kan, dan kan het niet’. Als iets echt niet anders kan, dan is het gewoon zo. Zulke situaties accepteer ik altijd wel.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie