15 vragen aan Im van den Goor

14-3-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Im van den Goor uit Sevenum.
maskTop
15 vragen aan Im van den Goor
maskBottom

Naam Im van den Goor
Leeftijd 13 jaar
Woonplaats Sevenum
School Citaverde college

Wat zou je graag nog willen leren in je leven?
Graag zou ik nog de sprongsurf willen leren. Dit is een bepaalde beweging bij het volleyballen. De normale surf kan ik al, maar bij de sprongsurf heb je veel meer kracht en gaat de bal ook harder.

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Ik zou graag de kracht van onzichtbaarheid willen hebben. Als ik onzichtbaar zou kunnen worden, zou ik mensen kunnen achtervolgen en bespieden. Als je mensen op deze manier kan bespioneren, zie je wat mensen nou echt doen in het dagelijks leven. Normaal krijg je dit niet te zien, daarom lijkt het me leuk om dit te kunnen.

Wat zou je nooit weggooien?
Voor mijn vormsel kreeg ik een kettinkje van mijn opa. Helaas is mijn opa overleden, dus deze ketting zou ik nooit weggooien.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Ik ben een keer naar de musical The Lion King geweest met mijn moeder. Deze musical vond ik zo mooi, dat ik die graag nog wel een zou willen zien. Musical en toneelspellen vind ik sowieso altijd heel erg leuk, maar deze vond ik op een of andere manier toch extra mooi.

Als je in een ander land en in een andere cultuur geboren zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Een echt favoriet land heb ik niet echt. Maar als ik echt zou moeten kiezen, zou ik voor Italië gaan. Daar schijnt altijd de zon en het lijkt me ook een mooi land om in te wonen. Ik zou sowieso voor een land gaan waar het lekker warm is. Van de winter ben ik namelijk niet echt fan.

Wat is je leukste en wat is je stomste vak op school?
Het leukste vak vind ik PSO. Bij dit vak krijgen we bijvoorbeeld bloemschikken en koken. Bloemschikken wil ik ook later als baan gaan doen, dus daarom vind ik dit extra leuk. Het stomste vak vind ik NASK. Dat is natuur- en scheikunde. Deze vakken liggen me totaal niet en daardoor ben ik er ook niet zo goed in.

Als je elke willekeurige fictieve persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
De persoon die ik wil zijn, is niet fictief. Maar het lijkt me heel erg leuk om Celeste Plak te zijn. Zij is heel erg goed in volleybal en het lijkt mij ook super leuk om zo goed te zijn. Ik hoef niet per se heel erg goed te zijn in volley, maar het lijkt me wel een leuk extraatje.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Zelf heb ik echt een hekel aan mensen die te laat zijn, dus ben ik zelf altijd te vroeg. Ik weet zelf hoe hatelijk het is als mensen te laat zijn en daarom wil ik dit voorkomen.

Hoe heb je je beste vriend/vriendin ontmoet?
Eén allerbeste vriendin heb ik niet echt. Ik heb heel veel verschillende vriendengroepen waar ik bij zit. Wel heb ik met een heel goede vriendin van me in de raad gezeten met carnaval. Zo hebben we elkaar leren kennen en zijn we bevriend geraakt.

Wat is je favoriete hobby?
Volleybal en toneelspelen, maar kletsen kan ik ook heel erg goed. Dit jaar is mijn achtste seizoen dat ik volleybal. Bij toneelspelen ben ik uitgekomen via mijn moeder. Ik doe dit namelijk bij Setokids en mijn moeder bij de volwassen versie, Setovera. Kletsen is ook zeker een hobby van me. Dit doe ik namelijk heel veel en heel erg graag.

Wat vind je belangrijk in een vriendschap?
Het belangrijkste vind ik dat je iemand kan vertrouwen en dat iemand geen leugens voor zich houdt. Ook moet je het gezellig en leuk met elkaar kunnen hebben. Anders werkt een vriendschap niet.

Als je terug in de tijd zou gaan, wat zou je jezelf voor advies meegeven?
Dan zou ik mezelf het advies geven, dat ik op de basisschool beter had moeten opletten. Dit deed ik namelijk niet echt en ik denk wel dat het verschil had gemaakt. Misschien had ik dan zelfs een hoger niveau kunnen halen.

Als je een topsporter zou zijn, waar zou je dan heel goed in willen zijn?
Dan zou ik zeker voor volleybal kiezen. Goed zijn in toneelspelen lijkt me ook leuk, maar dat is niet echt een sport.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Met Ed Sheeran. Ik vind dat hij erg mooie muziek maakt en super goed kan zingen. Het lijkt me leuk om zijn talent te hebben. Dit zou ik wel maar voor een dagje willen, want beroemd zijn lijkt me voor de rest niet echt leuk.

Als je een dier was, wat zou je dan zijn?
Ik zou graag een vogel willen zijn. Als je een vogel bent kan je de hele wereld rondvliegen, zonder geld te betalen. Ook kan je de wereld van boven bekijken en dit lijkt me heel mooi.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie