15 vragen aan Donna Janssen

4-1-2018 door: Redactie
Elke week interviewen wij een jonge inwoner uit onze gemeente met 15 korte vragen. Deze week Donna Janssen uit Horst.
maskTop
15 vragen aan Donna Janssen
maskBottom

Leeftijd 14 jaar
Woonplaats Horst
School Dendron College

Wat voor reis zou je ooit willen maken?
Ooit zou ik nog een roadtrip willen maken. Het maakt niet uit waarheen zolang mijn vrienden er maar zijn. In films en series ziet een roadtrip er altijd zo leuk uit en je kan op deze manier heel makkelijk nieuwe mensen leren kennen.

Welke superkracht zou je willen hebben en hoe zou je hem gebruiken?
Dan zou ik graag een spirituele kracht willen hebben. Met deze kracht zou ik dan contact willen hebben met geesten. Ook zou ik willen dat ik pijn bij mensen kan weghalen. Het lijkt me zo mooi om dit te kunnen.

Wat is de coolste trend die je ooit gevolgd hebt en die nu totaal belachelijk is?
Vroeger had ik een space scoorter. Deze vond ik echt superleuk en ik reed er heel erg vaak op. Toen vond ik dat helemaal niet raar, maar als ik nu kinderen er mee zie rijden ziet het er toch best vreemd uit.

Wat zou je nog eens opnieuw willen doen of beleven?
Vroeger ben ik een keer op vakantie geweest in Egypte, maar ik was toen zo jong dat ik er nu niet meer veel van weet. Eigenlijk weet ik alleen nog dat ik alles heel erg mooi vond. Dit zou ik graag nog een keer willen doen, zodat ik nu wel dingen onthoud.

Hoe zou jij de biografie van je leven noemen?
Ik zou mijn biografie ‘positief blijven en niet opgeven’ noemen. Dit is wel een beetje mijn levensmotto en ik doe heel erg mijn best om deze na te leven.

Wie is je favoriete leraar?
Dit jaar heb ik eigenlijk alleen maar leuke leraren. Eentje springt er dus niet echt uit die ik echt heel erg leuk vind.

Is er een liedje waar je speciale herinneringen aan hebt?
Er is niet een specifiek liedje waar ik speciale herinneringen heb, maar over het algemeen heb ik dat wel met Spaanse liedjes. Bij Spaanse liedjes moet ik altijd aan mijn moeder denken, omdat mijn moeder en ik altijd zulke liedjes samen luisteren.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond?
Het liefst maak ik het gezellig met mijn vriendinnen. Het maakt dan niet uit waar we zitten of wat we doen, het is altijd wel gezellig als we samen zijn.

Wie is je grote voorbeeld?
Mijn grote voorbeeld is Cara Delevingne. Haar vind ik zo mooi en haar modellenwerk vind ik ook echt heel goed. Later zou ik net zo beroemd als haar willen zijn.

Wat is je beste en wat is je slechtste eigenschap?
Mijn beste eigenschap is dat ik vaak vrolijk en enthousiast ben. Mij zie je niet vaak negatief over dingen doen. Mijn slechtste eigenschap is dat ik door mijn enthousiasme vaak dingen dubbel plan. Ik ben dan zo enthousiast over alles dingen dat ik ook echt alles wil doen. Dan gaat het soms wel mis en moet ik dingen afzeggen.

Met welke artiest zou jij je leven willen ruilen?
Er is niet een bepaalde artiest waar ik mee zou willen ruilen. Het liefste zou ik met iemand willen ruilen die vaak op vakantie gaat en bijvoorbeeld op heel erg vette feesten draait. Dat lijkt me wel heel erg leuk om een keer mee te maken.

Introvert of extravert?
Dan ben ik toch wel extravert. Ik vind heel erg veel dingen leuk en ben enthousiast over bijna alles. Ook hou ik erg van gezelligheid en ben ik heel sociaal.

Welk kinderprogramma vind je stiekem nog steeds leuk?
Vroeger heb ik echt heel erg veel naar Pipi Langkous gekeken. Toen vond ik het geweldig dat ze zo sterk was en alles kon en mocht. Als het nu voorbij komt op de tv vind ik stiekem nog best leuk.

Dag of nacht?
Dan kies ik voor nacht. De nacht vind ik veel gezelliger, het heeft altijd wel wat als het al donker is en je ziet toch lichtjes branden. Vooral rond kerst en nieuwjaar vind ik dit leuk. Dan branden er echt overal mooie lampjes.

Ben je meestal te vroeg, precies op tijd of te laat?
Ik ben eigenlijk wel te laat. Toch denk ik altijd dat ik op tijd ga komen, maar het lukt me dan toch weer niet. Het rare is wel dat ik voor school wel meestal op tijd ben.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie