1000ste lid Dreksbak.nl

25-2-2010 door: Redactie
Jongerenwebsite Dreksbak.nl heeft afgelopen zaterdag haar duizendste lid verwelkomd. Om vier minuten voor vier registreerde 'Enckie' zich als lid. Dreksbak.nl is op 2 mei 2008 officieel gelanceerd, we kunnen dan ook stellen dat Dreksbak.nl een begrip is geworden voor de jeugd in Horst aan de Maas.

De beheerders van de site zijn door deze mijlpaal in een feeststemming: "Eerst gaan we een feestje houden voor de vrijwilligers die zich al ruim twee jaar inzetten voor Dreksbak.nl. Zonder deze mensen had Dreksbak nooit de 1000 leden kunnen halen. Vervolgens gaan we in de lente of zomer een leuk feest geven voor onze bezoekers, want dat zijn toch de mensen waar we het voor doen."

Dreksbak.nl bevat nieuwsbe­richten uit de regio, een uitgaans­agenda en een forum. De doelgroep is volgens de beheerders ongeveer 16 tot en met 26 jaar en alles daarbuiten wat ook van uitgaan houdt. Ook de politici in Horst aan de Maas weten inmiddels de jongerensite te vinden: tijdens de gemeenteraadsverkiezingen werd er druk gediscussieerd en geprofileerd op het forum.
Het volgende doel voor de website? "Voorlopig denken we nog niet aan de 2000 leden. Zoals gezegd zijn we vooruit aan het ­kijken naar een leuk feest en willen we daarnaast ook onze site eens gaan vernieuwen."

website: www.dreksbak.nl

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie